Ești înrolat în război?

Când oamenii sunt gata sa ucidă și-și riscă viața există în mintea lor un pericol pentru înlăturarea căruia se merită acel risc.
Dacă nu ai înțeles că toți și fiecare parte a conflictului au/are dreptate, că luptătorii au un scop mai mare decât propria viață, atunci te-ai înrolat.

Fiecare tabără are lideri, eroi, playboy, curve în propagandă, și fete frumos machiate în uniformă. Fiecare tabără are soldați care au renunțat să gândească, are refugiați și cazuri care-ți topesc inima, îți storc lacrimi și-ți gâdilă lindicul emoțiilor.
Dacă simpatizezi cu unii ești înrolat. Dacă simpatizezi cu alții ești înrolat.

Dacă. Dacă simți ca nu ai altă soluție decât să iei partea unui singur beligerant ești înrolat (ești înrobit!) de multă vreme.
De mult, de când eram atât de fragezi încât nu ne puteam apăra spiritul și proful de mate ne-a convins că există un singur răspuns corect și „o propoziție este adevărată sau falsă”(și (terțul exclus) nicicum altcumva)

Sunt de sute de ori mai mulți cei care luptă pe tastaturi că să te cucerească de partea unei tabere decât cei care-și riscă viața. Pișe-te pe propaganda lor, rupe-ți zăbala minții acceptând că da, fiecare tabără are dreptate. Și nu te lăsa înregimentat între propagandiști.

Controlează-ți cât te expui celor care au devenit cozi de topor. Probabil că Putin a pierdut, dar oricine pierde acest război noi pierdem. Noi ăștia care vrem sa ne vedem de viață, vrem să râdem, să ne îmbrățișăm, NOI pierdem oricum.

Probabil am pierdut în ziua în care am acceptat să purtăm mască…

Ai grijă de omul aflat la nevoie și care se află în zona în care poți să ajuți. Oricine ar fi, din orice tabără a dezertat, dacă nu poartă armă, dacă e în nevoie, ajută-l.

Is dangerous to atemp to go over the ridge. Is hard & painful.
S-o narrow your view to what you can touch^control & HELP now.

There is allways another scenery over the peak. So, when you think, do it as you were there where you can see all. Try to be your God: stay above.

Un răspuns la „Ești înrolat în război?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: