Nişte sinucideri vă rog că de arestări m-am săturat

Totul a inceput dupa evenimentele Charlie Hebdo.

Poliţistul care ancheta cazul s-a sinucis la câteva ore după uciderea celor 12. Era deja implicat in  anchetă, nu a lăsat nici raportul nici un bilet de adio.

Am început să caut pe sub canalele media „sinucideri” care nu au fost băgate in mainstream. Morţi de oameni care mie mi se par evenimente importante dar nu au devenit ştiri.

Dar revin la sinucideri:

Creatorul filmului (nemontat încă) „Grey State” (în care este vorba despre preluarea sângeroasă a societăţii de către guvernul central urmare a unui colaps economic) s-a sinucis. Ok, nu e mare lucru şi eu era s-o fac, dar e ciudat că  David Crowley avea 29 ani si şi-a ucis şi nevasta şi fiica! (28 de ani respectiv 5 ani) Au fost găsiţi morţi şi aşa spune raportul poliţiei.

Sunt un tip rece şi nu dau în paranoia prea repede, dar am mai gasit ÎNCĂ 36  de morţi suspecte marea majoritate etichetate ca sinucideri doar pe parcursul anului 2014.

Opt din cei 36 aveau sau avuseseră slujbe la banca JP Morgan Chase. Restul listei aveau legături cu domeniul bancar la nivele destul de sus. Am verificat 16 de pe lista şi este adevărat: În 2014 au murit (unul dispărut..) următorii 36 de domni:

1) David Bird, 55, reporter Wall Street Jurnal se ocupa de Dow Jones newsroom și e declarat dispărut.
2) 21 ianuarie, Tim Dickenson – directorul de comunicaţii al Swiss Re AG a sărit  de pe acoperişul sediului JP Morgan din Londra în condiţii suspecte. Nici poliţia şi nici presa nu au publicat vreo informaţie cu privire la moartea sa.
3) Trouser William Smith, 58, fost senior manager la Deutsche Bank
4) Ryan Henry Crane, age 37, JP Morgan prieten cu nr 6. Poliția nu a dat detalii (era al șaselea angajat JP Morgan care a murit în perioada de o lună)
5) Pe 20 februarie – Li Junjie, 30 de ani – angajatul JP Morgan Hong Kong, Junjie ar fi fost implicat în diverse proiecte pe lângă postul obişnuit de la departamentul de foreign exchange. Chiar dacă nu a lăsat niciun bilet înainte de „suicid”,  Junjie este al patrulea bancher care ar fi sărit de pe acoperişul unui sediu JP Morgan în luna februarie 2014.
6) 28 ianuarie Gabriel Magee, 39, vicepreşedinte la JP Morgan Europe. Corpul său a căzut de pe celebrul zgârie nori Canary Warf din Londra (etajul 33). După ce a trimis prietenei un SMS cu „vin imediat”
7) Pe 29 ianuarie Mike Dueker, 50 de ani, economist şef de la Russel Investments, care s-ar fi „aruncat” de pe un pod (Tacoma Narrows) care trecea pe deasupra unei autostrăzi, în statul Washington
8)  Pe 7 februarie Richard Talley, 57 de ani, fondatorul American Title Service din Colorado a fost găsit mort. Poliţia susţine că Tallet s-a sinucis în garajul său cu un pistol pentru cuie, împuşcat de opt ori în piept şi cap.
9)Pe 19 februarie, James Stuart, 70 de ani – om de afaceri de peste 50 ani şi fost director al Naţional Bank of Commerce, Stuart era considerat un om de afaceri ale cărui relaţii erau extrem de extinse. Moartea lui nu a fost făcută publică în presă. Mai straniu, certificatul său medico-legal nu precizează cauzele morţii.
10) Jason Alan Salaise, 34-year-old IT Specialist at JPMorgan since 2008
11) Autumn Radtke, 28, CEO of First Meta, a Singapore-based virtual currency trading platform
12) Eddie Reilly, 47, an investment banker, Vertical Group, New York
13)Pe 12 martie – Kenneth Bellando, 28 de ani – angajat al Levy Capital şi fost angajat al JP Morgan, s-ar fi aruncat, conform autorităţilor, de la etajul al şaselea al clădirii East Side. Fost analist al JP Morgan, Bellando este fiul lui John Bellando, un ofiţer financiar şef al Conde Nast şi fratele unui ofiţer de investiţii al JP Morgan – expert în riscurile expunerii valutare.
14) Pe 27 martie Joseph Giampapa, a fost lovit mortal de o dubă, care a dispărut. Giampapa era unul din cei mai importanţi consilieri juridici ai unei companii ce valorează sute de miliarde de dolari – JP Morgan. Autorităţile nu au făcut nicio acuzaţie.
15) 5 aprilie – Jan Peter Schmittmann, 57, fost top administrator ANB / AMRO, Laren, Netherlands. A fost descoperit mort, sâmbătă, împreună cu soţia sa şi fiica sa. Totuşi, cazul a fost denumit de poliţia olandeză, în mod bizar, o ”tragedie de familie” care nu are nimic de-a face cu afacerile lui Schmittman.
16) Pe 8 aprilie, Juergen Frick – 40 de ani, directorul băncii Frick & Co. AG cu sediul în Liechtenstein a fost împuşcat în parcarea subterană a sediului din oraşul Balzers. Acesta este primul caz din seria celor 16 decese ale bancherilor vârf în care poliţia a admis existenţa unei crime
17) Benoit (Benedict în alte articole) Philippens, 37, director of BNP Paribas Fortis Bank, Ans, Belgium. A fost împuşcat mortal împreună cu soţia şi nepoţelul lor în vârstă de nouă ani.
18) (nume nefăct public)… Lydia, 52, banker Bred-Banque-Populaire, Paris.  A sărit de la etajul 14 al bancii în care lucra.
19) Andrew Jarzyk, 27 ani, banker, PNC Bank, New York
20) Carlos Six, 61, Head Tax and member CREDAF, Belgium
21) Jan Winkelhuijzen, 75, and Commissioner Fiscalist (former Deloitte), Netherlands.
22) Richard Rockefeller, 66, nepotul bancherului John D. Rockefeller.
23) Mahafarid Amir Khosravi (Amir Mansour Aria), 45, proprietar de bancă, businessman și  trader de derivative, Iran
24) Lewis Katz, 76, businessman, avocat în lumea bancară, America
25) Julian Knott, Director of Global Operations Center JP Morgan, 45, America
26) Richard Gravino, IT Specialist JP Morgan, 49, America
27) Thomas James Schenkman, Managing Director, Global Infrastructure JP Morgan, 42, United States
28) Valtz Nicholas, 39, Managing Director, Goldman Sachs, New York, America
29) Therese Brewer, 50, Managing Director ING Netherlands
30) Tod Robert Edward, 51, vice president of M & T Bank, America
31) Thierry Leyne, 48, an investment banker and owner Anatevka SA, Israel
32) Calogero Gambino, 41, Managing Director, Deutsche Bank, America. Sinucis prin spânzurare.
33) Shawn D. Miller, 42, Managing Director of Citigroup, New York, America. Găsit cu gâtul tăiat, oficial sinucis.
34) Melissa Millian, 54, senior vice president of MassMutual, America
35) Thieu Leenen, 64, Relationship Manager ABN / AMRO, Eindhoven, Netherlands
36) Geert Tack, 52, Private Banker ING Haaltert, Belgia. Găsit înnecat pe mare. Moarte neelucidată.

Se pare că este din ce în ce mai riscant pentru sănătate să manevrezi sume mari.

 

.

Ar mai fi în 2014 un mare procuror din Argentina, iar în România doar tânărul DJ de la Radio21. În lumea largă se întâmplă ceva şi de aia zic:

Nişte sinucideri vă rog că de arestări m-am săturat.

5 răspunsuri la „Nişte sinucideri vă rog că de arestări m-am săturat”

  1. […] într-o lume fără bănci. Este vorba despre cel mai modern război ruso-american care a (sin)ucis până acum 36 de oameni. Generali în acest război nici măcar nu sunt conştienţi de rolul lor sunt doar […]

  2. […] în acest articol despre 36+2 de morți ciudate petrecute in 2014. Victimele, (sinucigașii..) provin de la nivele […]

  3. […] în bătălie urmare a bombardamentului cu știri proaste despre pericole. Dacă în 2013-2014 foarte mulți finanțiști din top au murit în condiții suspecte, anul care vine niște bloggeri vor dispărea în condiții suspecte. În toamnă se limpezesc […]

  4. Un an nou fericit maestre!

    1. Mulțumesc Excelență, Să ne fie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: