20 21 Evenimente pe Valea Cernei

La începutul lunii mai, in anii dinaintea pandemiei, puteai întâlni în Băile Herculane câteva mii de practicanți de arte orientale. Cursuri, Ayurveda, Yoga, spirală, etc.

Ceea ce știau foarte puțini este întâlnirea din luna urmatoare: Iunie este luna în care se cunosc între ei șamanii și vrăjitoarele.

Vrăjitoare și Șamanițe (și vrăjitori și șamani) se întâlnesc frecvent pe aici câte 3-4; dar în 2021 vor încerca o întâlnire în grup mare în prima noapte fără lună din iunie.

De fapt sunt niște oameni normali cu preocupări anormale… paranormale probabil.

Ca să participi trebuie sa știi locația de la unul/una dintre ei/ele și o să te invite doar dacă vor considera că ești din tagmă.

Nu participă Mama Omida, nu cred că se vor auzi descântece vechi, nu se folosește vreun cocoș negru. Se vor strânge niște „ciudați” care au făcut loc în viața lor pentru explorarea unor stiluri de viață alternativă.

In caz ca ai experiențe paranormale recurente sau ai o relație cu natura care te preocupă(te domină) s-ar putea sa fii invitat.

Discuțiile sunt moderate; dacă nu ați folosit niciodată un „talking stick” sau dacă nu ești capabil să asculți fără sa întrerupi vorbitorul n-o să-ți placă.

Un răspuns la „20 21 Evenimente pe Valea Cernei”

  1. […] Iatã cum i-am gãsit în 2021. Și de atunci mi-i simt alături. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: