Asimptomatic

Acest articol este un experiment.

asimptomatic, ~ă a [At: DN3 / Pl: ~ici, ~ice / E: fr asymptomatique] (D. boli) Fără simptom clinic.
Adică fără simptome.
SIMPTÓM, simptome, s. n. Manifestare, tulburare funcțională sau senzație anormală resimțite de o ființă și care pot indica prezența unei boli.
Un semn.
Boală 😦definiție oficială)   Boala este un proces intern care te împiedică să-ți desfășori activitatea normală.

Consecință a definitiilor: Dacă stilul de viață îți crește tensiunea și colesterolul nu ești bolnav decât când dai ochii peste cap. Până atunci ești asimptomatic. Internarea unui om in spital când este asimptomatic se face din 2020 (au existat excepții în trecut dar erau excepții!) Înainte de 2020 fiind asimptomatic erai NEbolnav și-ți vedeai de treabă.

Ok, este logic să fiu închis in casă pentru că port un virus care poate face rău celor din jur.
O fi logic dar ceva nu e ok:
Înainte de CoronaV am fost mușcat de zeci de căpușe deci port Borrelia, am avut Giardia și am fost dovedit ”purtător” de stafilococ auriu. Astea sunt doar câteva bâzdâgănii care v-ar putea ucide dacă mă frecventați și mai am și altele!
Bacteria Borrelia burgdoferi nu se transmite de la om la om dar ”sunt medici, puțini la număr, care susțin ca boala se poate transmite si prin fluidele corpului. Deocamdată nu s-au realizat studii bine documentate în acest sens.”
Giardia lamblia se transmite între oameni dar poate fi asimptomatică la unii, iar Staphylococcus aureus poate fi mortal și mai este și rezistent la aproape toate antibioticele. Cei care sunt numiți ”purtători” sunt (evident bine,mersi adică) asimptomatici.

Să nu vă îndoiți, oricare dintre noi poartă microorganisme care altuia pot fi fatale. Fiecare este asimptomatic în felul lui!

Virusul ăsta, mortal pentru unii, nu este singurul virus mortal. Omenirea s-a întâlnit cu astfel de pericole și au scăpat cei imuni(zați). Adică asimptomaticii! Probabil au scăpat și câțiva care s-au ferit chiar atăt de bine dar nu și urmașii lor.

Ca să te imunizezi trebuie să-l iei și să-l învingi în interiorul corpului tău. Vaccinul nu e permanent.

Mai circulă multe alte virusuri mortale printre noi. Recent au numărat câteva milione de viruși în fiecare picătură de apă oceanică din care sute de mii erau necunoscute până atunci. Sunt viruși câte stele în univers. Virușii sunt necesari ca să existe viață pe pământ. Moartea este necesară ca să existe viață pe pământ. Alți viruși lucrează în mine ca să mă mențină în viață în fiecare clipă.

Lasă Natura să-și facă treaba. Învață-i Căile Naturii.

Despre astea scriu în ”blogul de la servici”.
Sau citește doar:
Soluția Pinului Negru de Banat pentru o viață de 1000 de ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: