Imunitate (trei)

Așadar Imunitatea o avem, o stricăm cu modul de viață sau apare câte un virus care o dă peste cap. Ce facem când dăm de (ptiu!) necaz.

Dacă ai ales să te vindeci singur cu sprijin spiritual, antrenăm neuronii?

Și pentru că problema este de neurologie (echilibrul interior) Descurcați-vă cum vă este mai la îndemână dar faceți ceva. Pentru că suntem extrem de fragili.

Varianta religiei: Unii au înțeles cât de util este să faci lucrarea domnului. ”Eccelesiatul e situat strategic, poate deloc întâmplător, între o carte de înțelepciune, respectiv Proverbele aceluiași Solomon și un vast poem erotic, care este Cântarea Cântărilor.”

Varianta Spirituală. E tot aia dar aduce și argumente științifice. Bruce Lipton.  O variantă spirituală dar cotită pe calea sexului se află în lecțiile de curățare a  mitologiei de gen ale lui Zhen Dao. Și mai sunt Vipassana, Ayahuasca, Permacultura(da, este o practică spirituală!) și pe zi ce trece sunt din ce în ce mai multe ”Căi”.

Fiecare preot sau guru care predă deastea este în cel mai bun caz unul care a parcurs singur drumul interior. Drumul tău e drumul tău. No să-l parcurgă nimeni în locul tău.

Așa că fi bun, ai grijă de ai tăi, și nu lasa pe nimeni să te convingă că nu se poate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: