morți suspecte

Încerc să țin la zi această listă. Nu știu de ce.

În urmă cu zece ani, la începutul mandatului prezidenţial al lui Traian Băsescu, un cunoscut om de afaceri, apropiat al preşedintelui, unul dintre sponsorii mari ai lui Traian Băsescu în campania electorală era găsit spînzurat în subsolul vilei în care locuia. Florian Anghelescu avea o fabrică de ţigări care îi purta numele – „Anghelescu Industry”. Soţia lui, Stana Anghelescu, fusese numită consilier la Cotroceni în 2004, presa speculînd, la vremea aceea, că funcţia dobîndită în Administraţia Prezidenţială era o recompensă pentru sprijinul financiar din timpul campaniei prezidenţiale.

La o distanţă de zece ani, la începutul mandatului de preşedinte al lui Klaus Iohannis, un prieten al său este găsit spînzurat în locuinţa mamei sale. Cristian-Gheorghe Pavel era soţul Anitei Pavel – consilier local la municipiul Sibiu, din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), el fiind Directorul adjunct al societăţii de transport public din Sibiu. Cei doi soţi bogaţi făceau parte din grupul de prieteni apropiaţi ai Preşedintelui Klaus Iohannis încă de pe vremea cînd Iohannis era primar al Sibiului. După cîştigarea alegerilor, aceştia au participat la petrecerea organizată acasă, la Sibiu, de familia lui Iohannis, dar şi la petrecerea de Revelion. Afaceristul Cristian-Gheorghe Pavel din Sibiu l-a sponsorizat pe Klaus Iohannis cu 1,5 milioane de euro, (informație nesigură) după care, nefericitul, a fost găsit spînzurat. Cristian-Gheorghe Pavel era director şi acţionar majoritar al unei firme de transport internaţional şi avea nu mai puţin de 200 de autocare. (probabil Atlasib informatie nesigură)

 

Să începem cu moartea miliardarului Gigi Kent, apropiat al lui Mugur Isărescu şi Theodor Stolojan (nimic nu confirmă legatura cu Isărescu și Stolo) despre care s-a spus că a murit de tristeţe, (facuse deja 4 infarcte…) dar omul de afaceri deţinea o întreagă arhivă video,(zvon) care viza în mod acuzator personalităţi în ghilimele ale scenei politice şi financiare.

Doina şi Ion Aldea Teodorovici, militanţi pentru unirea cu Basarabia, au murit într-un stupid accident rutier. (suspiciuni există, nimic documentat)

Moartea senatorului Şerban Săndulescu, decedat la două zile după expirarea mandatului de senator în Parlamentul României, (infarct la dentist) Din ceea ce ştia a scris cartea: „Lovitura de stat a confiscat revoluţia română”. (Ziarul justițiarul consideră decesul suspect (fără dovezi).)

Alte suspiciuni ziaristul Dumitru Tinu, miliardarul Patriciu, afaceristul Cătălin Chelu, (unii zic că ultimul și-a inscenat decesul) în Iordania.

Apoi, Codrut Marta, dat dispărut omul care facea legătura intre soții Nemeș și Sorin Blejnar șef ANAF și alții.

Avocatul George Dumitru s-a aruncat intre vagoanele metroului la 45 min după ce l-a denunţat (?) pe Dan Adamescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România (care a murit și el în pușcărie.)

La vîrsta de 33 de ani, în penitenciarul Codlea, (din cauza unui stop cardio-respirator), a murit secretarului de stat Sorin Crivăţ, implicat în dosarul „Armamentul” (familia susţine că a fost otrăvit), cu o zi înaintea termenului de judecată din 27 martie 2007, cînd urma să demaşte tot ceea ce ştia. (cazul ăsta este departe de a fi elucidat)

Moartea suspectă a lui Erbaşu, despre care se zice că s-a aruncat în piscină. (de la etajul unu ! ciudată sinucidere!)

Moartea suspectă a Directorului general al „Enel Energie”, Matteo Cassani, care s-a aruncat de pe clădirea companiei din Bucureşti; (dacă a sărit cum zic unele surse de la etajul 2 este cam suspect)

Moartea prin otrăvire lentă cu aluminiu a procuroarei Luminţa Şega, cea care a anchetat dosare celebre de corupţie, printre care şi pe cel al lui Sorin Ovidiu Vântu. În speţă, după 9 ani de la acea moarte suspectă, judecătorul Mihail Udroiu de la T.M.B. a redeschis dosarul morţii procuroarei Luminița Şega şi a hotărît audierea Ioanei Vlas, a procurorilor de la parchetul General şi D.N.A. şi efectuarea unei noi expertize toxicologice. Soţul procuroarei Şega, judecătorul Marius Şega,şi fratele acesteia, Mircea Slăvilă, au acuzat că intoxicaţia cu metal s-a produs la serviciu, unde obişnuia să îşi bea cafeaua de dimineaţă, judecătorul acuzînd în mai multe rînduri că decesul soţiei sale are legătură cu dosarele lui Sorin Ovidiu Vîntu.

 

Recent Dan Condrea Hexifarma și nu uităm de moartea suspectă a procurorului Panait 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: