Ayahuasca

Desspre a fi.

Ființare Ființă

Ar fi nevoie de un gram de credință, un bob de muștar credință că este-există ceva mai presus de tine. Asta însemnă că poți fi mântuit, poți fi vindecat, poți fi mai presus decât cel de acum.. Nu te îngrijora, oricât de ateu te crezi, esti om și deci ai latentă puterea de a crea zei.

De frică, de teamă că pierzi controlul în lumea in care crezi că ești (deci lumea in care crești), fugi de ceea ce nu înțelegi, fugi de ceea ce este dincolo de tine(cel fricos)  fugi de magie, de natural și vai, de o vreme fugi de propria natură. Nu te îngrijora, esti om, și deci ai puterea de a crea zeul care să te mântuuiască.

Ayahuasca este o combinație din doua plante.

Am privit cerul cu stele și am rămas cu ochii mari: fiecare stea avea toate culorile in acelaș timp. Am privit oamenii din jur și puteam să îi vad îmbătrânind și întinerind în câteva secunde am văzut frumusețea lor de dincolo de vârstă și ființa lor de dincolo de frică. Am simtit în lacrimi compasiunea (așa am aflat ce-i aia…) Flacări umblau prin trup. Și m-am ridicat în picioare, drept, cu sentimentul că mă ridic pentru prima dată.

Deși trebuie să mă vindece(de mine însumi), având puterea să îmi împrăștie mințile, planta mă cunoaște și este timidă și blândă. Oriunde îți îndrepți atenția e dragoste. O baie de iubire în care înveți să respiri iubire. Și esti tot in inimă.

Spiritul plantei, spiritele planetei, au venit dansând, Pachamama ne-a innecat in dragoste.

Pot oricând să pornesc cântecul ăsta în mine.

 

4 răspunsuri la „Ayahuasca”

  1. Maestre ma bucur ca scrii in continuare. Nu renunta la blog , eu il urmaresc cu interes.

    1. Ok, să dezlegăm povestile să le asmuțim asupra lumii .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: