2017-2018 previziuni

2017: cel mai RĂU a fost execuția publică a jurnalistei Daphne Caruana Galizia

Daphne Caruana Galizia in April 2016 (Panama Papers) 

2017: Un an interesant și consistent. Am muncit și vara pentru prima dată după vreo 15 ani. Am fost aproape de propriile limite destul de des dar mult mai rar decât aș fi vrut. Toate motivele de nemulțumire sunt la o analiză atentă semne că viața mi-e prea blândă.

Am citit „Antifragille”image12341s și „Sapiens” 1983201-0-240 pe care le recomand celor care sunt atât de bogați încât mai au timp de reflexie și lectură.

Mi-am luat  valul și particip încă, pe post de suporter la o revoluție mondială împotriva corupției. Asta este colea(film 16 min) și in 5 ani vă va influența viata chiar  dacă încă aveți un telefon cu 12 butoane. Societatea este o carpetă de perete țesută din încrederea(alt film) oamenilor. Corupția ne-a anulat încrederea în oameni și soluția este (digitală) acolo unde totul este fie 0 fie 1 și nicicum altfel. Cu cât este mai coruptă o țară cu atât mai hotărâți oamenii de a trece la republica digitală.

Va fi o luptă mondială mai dură decât un război și asta acuș colea în 2018 : Un an cu muulte hurducături.

Imaginați-vă toate armatele lumii împărțite în două tabere gata de luptă dar de data asta fiecare general fiecare ofițer și fiecare soldat se află acolo pentru propriul interes și se permite oricui să schimbe tabăra instantaneu oricând în cursul bătăliei. Ca să fie totul și mai complex, aparent aleatoriu, se schimbă liderii uneori de câteva ori pe zi. Nu se moare decât de boală sau de bătrânețe, cei care luptă pentru mâncare nu participă.

Până la vară o să o să vă înrolați singuri în bătălie urmare a bombardamentului cu știri proaste despre pericole. Dacă în 2013-2014 foarte mulți finanțiști din top au murit în condiții suspecte, anul care vine, niște bloggeri vor dispărea în condiții suspecte. În toamnă se limpezesc apele

și

pe vremea asta în Decembrie 2018

fiecare va decide dacă a câștigat sau nu.

Și toate deciziile despre orice an, dacă este un an trecut, sunt adevărate.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: