Dacă ceri imposibilul înseamnă că vrei război.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
verde frig, verde frig

Dacă vei anula alegerile din decembrie, vei nega constituția și legile care au făcut posibile acele alegeri.

Dacă ești atât de puternic încât să-mi ordoni să plec dezbrăcat pe stradă, nu nu, nu te interesează mărimea organelor mele genitale. Alceva ceri: mă obligi să-ți sar la beregată cu tot ce am (furie, disperare, forță, frică)

Să nu mă credeți pesedist, am lacrimi pe față când se aprind ledurile și am cântat Deșteaptă-te Române in decembrie 89. Acest protest m-a făcut mai demn.

Tot ce s-a spus rău despre Dragnea și PSD e adevărat. Dar nu-i mai înjurați de mamă. Asta înseamnă altceva.

Am un drept în „Statul de Drept” care e România anului 2017: Dreptul de vot. Dacă nu-i lăsați acum pe pesedei să arate ce pot îmi luați acel drept. Și-mi ștergeți pe jos cu statul de drept(destul de terfelit deja).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
viitor

Cu tot respectul vă rog, lăsați-i pe mâna DNA-ului acum. Ne revedeem curând tot acolo că sunt și vor mai fi incompetenți și hoți de pus la punct.

Respect.

Voi completa acest articol cu argumente. Iată.

Unu: susțin că nonviolența este o armă de distrugere în masă. În cazul nostru ar putea fi.

O recunosc cei care au folosit-o (film 7 min) din 2002 in toate rasturnările politice de care ați auzit în ultimii 20 de ani. Despre Gene Sharp și colonelul CIA Robert „Bob” Helvey puteți să aflați detalii de pe site-ul unora pățiți.

Doi: susțin că nu e vremea să cerem mai mult decât este constituțional posibil. Ideea din titlu este excelent geopolitic argumentată de unul mult mai documentat decât mine.

Abia aștept să cânt Deșteaptă-te Române, dar nu acum. Pe data viitoare.

P.S. Putem dovedi azi că au trecut cei 20 de ani despre care vorbea Silviu Brucan.

2 răspunsuri la „Dacă ceri imposibilul înseamnă că vrei război.”

  1. Point well made! Dar nu poti sa mai dormi in acelasi pat cu d-l Iordache sau cu d-l Grindeanu, dupa ce au dat OUG banditeste in miez de noapte! Un nou premier (poate fi foarte bine si membru PSD) care sa garanteze ca nu se atinge de justitie e o necesitate imperativa pentru oprirea protestelor!

    1. Ponta a fost schimbat așa. Există un precedent. Dar de aici încolo încep diferențele: Monta și-a dat demisia, Dragnea a acceptat tehnocrația. Acum suntem la 2 luni de la alegeri si o lună de când avem guvern. Iordache va pleca (promit eu!) Grindeanu va sta pe burtă. Măgăriile le vor face parlamentarii și sper să ne amintim că avem un referendum încă nepus în practică prin care stabilim să nu fie mai mult de 300. Pentru asta îmi cumpăr un tricou cu eroii de la Termopile (știi filmul „cei 300”) Sunt promovați ca-n PSD nu vor rezista …că sunt de calitatea celor promovați de PSD.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: