Domnul Zeu dinăuntru or Svengali

(Gânduri nechemate cu expeditor necunoscut și nici destinatarul nu e scris pe nicăieri)

Alege-ți un erou; Sau vreo doi-trei dintre figurile mitice, sau istorice. Poți chiar să îți iei eroul din filme, dar e de preferat să apelezi la o figură completă din tradiția neamului tau: Un strămoș . Un stră-moș.

Cere acestei ființe să se reîncarneze in tine. Alocă-ți lungi ore în care să te gândești la el. Gândește-te la viața lui până-i simți mirosul hainelor, până începi să (-l) privești peste umăr.

Ai grijă să nu te minți pe parcurs, ai grijă să nu te minți, să nu te minți, dacă o faci ești pierdut.

Apoi să nu te sperii când se întâmplă situații, circumstanțe, coincidențe, sincronicități, relații. Te trezești că iei decizii (ilogice dar corecte) de parcă ai fi știut cum se vor derula evenimentele.

Ești spirit. Cultivă asta!

Atât. Reluăm dincolo.

3 răspunsuri la „Domnul Zeu dinăuntru or Svengali”

 1. WTF…suntem doar niste suflete sau spirite, asta vrei sa scoti in evidenta. NU stiu, dar prostiile unora depasesc orice imaginatie ( fie ea bolnava sau nu). Suntem fiinte , cu corp/trup fizic ( nu suntem niste unde sau plm mai stie ce porcarie scotocita si ratacita in nu stiu ce rahaturi ).

  Suntem palpabil si tangibili, nu suntem doar niste raze sau lumini ( stele/meteoriti)….suntem oameni, deci sa nu uitam ca ce facem o facem cu manuta noastra; …nu ne face nimeni nimic altceva , eventual daca nu suntem sa ne facem o frectie usoara sau nu dorim acest lucru, ca nu e chiar placut…chiar deloc. Dar, tot ce e in jurul nostru si am reusit intr-un fel sa schimbam oranduielile acestui lumi fara sa ne dam seama ce producem doar dezastru/haos ( chiar nicaieri nu vom avea pace /liniste daca pe acest pamant nu reusim sa ne facem….in alte parte nu gasim nimic ca nu exista, sa fie clar pt. toata lumea)!

  1. Dacă suntem doar atât, we are fuked!
   Io rămân (vibrez! he he!) optimist cu riscul de a incepe să discutăm fizică cuantică 🙂

 2. Șansele ca noi doi să colaborăm la un proiect (fără interese materiale!) sunt de 1/2. Șansele ca n oameni să colaboreze la un asemenea proiect sunt de (1/2la puterea n) Adică zero (practic)
  Dacă nu există nimic suprauman nici măcar câmpul noesic (pomenit de Noica) n-avem nici o șansă pentru că oamenii nu lucrează împreună fără ceva religios indus (credință viziune încredere)

  Speranța irațională este și la cel îmbrăcat cu vesta de dinamită, și la mine și în cei aflați în plin război civilo-religios (Africa) Este. Cine sunt eu să omor speranțele altora? Chiar dacă ei nu speră decât „a II-a venire”
  NEȘTIIND CE ESTE VIAȚA NU POT PRETINDE CĂ ȘTIU CU ADEVĂRAT CEVA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: