NWO dăunează grav sănătății

NWO (new world order) există doar în mintea unor demenți ajunși la oareșce putere care se cred un fel de păstori ai umanității. Încerc să susțin ideea că orice ”mare” conspirație este mortală pentru inițiatori și cozile lor de topor.

Scriam în acest articol reeditat acum despre 36+2 de morți ciudate petrecute in 2014. Victimele, (sinucigașii..) provin de la nivele de vârf ale sistemului bancar.

In 2015 lista a ajuns la 63 sau 75 depinde cum faci numărătoarea. (unele surse mai adaugă morți muult mai ciudate din 2013…)  Nu îi mai scriu pe toți puteți extrage numele de aici sau de aici

Bașca a mai apărut o listă cu 125 de oameni de știință și câțiva importanți oameni din mass media decedați în condiții suspecte din 2013 încoace.

Dacă ți se pare umilitor să ai un (prim)ministru plagiator nesimțit e ca și cum te-ar ofensa o muscă. Vei simți că suntem o națiune de oameni curați la suflet studiind scheletele care put din dulapul de la Casa Albă.

Au murit ca noi să ne simțim bine cu găinarii noștri:  Andrew Breitbart care studia trecutul președintelui americanLoretta Fuddy care a publicat controversatul certificat de naştere al lui Barack Obama  și l-aș mai menționa pe Michael Hastings care a săpat după pașaportul aceluiaș Obama.

În momentul în care scriu astea, CIA arestară un cetățean american care a jurat (online!) credință statului islamic și a primit 9000$ pentru asta. Omul zice că el a vrut doar banii ca să înșele IS, de unde să știe el că era pe chat cu acoperiți(!) ai CIA!

Ai mei Diicoți găsiră un ungur în Covasna și un oltean de 16 ani din Craiova teroristi periculoși.

E o comédie. Se aud lătrând cozile de topor și vuiește ininteligibil turma exaltaților. E periculos, poate fi mortal dar NUMAI PENTRU CEI CARE ÎȘI PRIND MINTEA  !!

e   p e r i c u l o s   d o a r   p e n t r u   e i 

n u    î ț i    p r i n d e    m i n t e a

g â n d e ș t e    s i n g u r

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: