#Religie #România #Război

Credință

„Să nu ai alți dumnezei afară de Mine. Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești.”

Eu înțeleg să cred în acel zeu pe care l-am descoperit în mine. (credința e înăuntru!) Prima poruncă (!) este un îndemn de a face diferența intre divinitate și cei care traduc dorințele lui Dumnezeu. E un îndemn la îndoială, meditație …

Explicația este în apocalipsă. „Duhurile rele răspândite prin văzduh vor stârni în oameni o părere unanimă, foarte înflăcărată cu privire la Antihrist, o încântare obştească şi o ademenire de neînduplecat” –  Sfântul Efrem Sirul. citat din Actualitatea Ortodoxă

România de azi (pas cu pas…)

Corupții au ucis la ckubul Colectiv. Strada a schimbat guvernul apoi s-a retras și bine a făcut. Dacă nu vezi ce am schimbat, dacă nu vezi că stăm mai bine decât acu’ 3 luni, dacă nu te bucuri de asta îmi pare rău de tine și eu nu o să îți fiu alături.

Suntem genetic programați să observăm mai întâi pericolul și de aceea manipulatorii propagă frica. De data asta manifestanții au fost mai rezistenți la provocări, data viitoare vom fi mai buni și vă este clar că ”#uniți#schimbam” pe oricare dintre ei. Dacă nu te bucuri de astea ești molipsit de Frică.

Planul jefuitorilor este să se întoarcă sub girofar criticând tot ce fac ăștia care nu cotizează la ei. Și dacă nu se vede că președintele și-a făcut treaba (a fost echidistant!) înseamnă că nu mai percepi normalul normal. Bucură-te de clipa asta și gata: ești vindecat de frică.

Este exact așa de simplu: Bucură-te de clipă!

Război mondialu

Reiau de la sfârșitul articolului precedent:  Declarația lui George Friedman la Chicago Council of Global Affairs dacă nu aveți timp aici este traducerea in română.    “Interesele externe ale SUA după Primul și al doilea Război Mondial și Războiul Rece au vizat relațiile dintre Germania și Rusia deoarece, dacă se unesc, reprezintă singura forță care poate să ne pună în pericol. Scopul nostru principal este să știm că acest lucru nu o să se întâmple niciodată!”

Și-au pus cetățenii cu botu pe labe doborând turnurile, apoi englezii și spaniolii au fost avertizați să nu părăsească corabia. Recent francezii dădeau semne de independență prin Africa dar acum le e clar că ISIS le e inamic (și deci aliat le este …USA)

Teroriști există teroarea există. Din pacate nu ucigând câștigi în fața lor.  Nu câștigi producând mai multe victime; care (victime) sunt aici (refugiați) sau sunt acolo(terorizați)

Iată un război în care invingător este cel care își hrănește adversarul și alină suferința victimelor. Un război în care câștigi oferind viață sau pierzi asmuțind teroarea către propria populație.

(Vă amintiți de Dromihete și Lisimah?) Dacă da, eu încetez să mai scriu că începe să fie clar și care este rolul Românilor în razboaiele viitoare.

3 răspunsuri la „#Religie #România #Război”

  1. Avatarul lui LEVANTIN VELICUSAS
    LEVANTIN VELICUSAS

    …supeeeerrr…olteniiii tre` sa devinaceea ce fusera odata pe vremuri populatzia habiru din Eghipet…pam-pararam-pam-pam!!!!!….

  2. Ah nu, he! he ! țiganii și-au asumat asta. Dnu Vantelin Văsescu (hi hi) scuze pentru cenzurâ. Am greșit, nu mai fac! Acum ajută-mă: Cum era bancu ăla ”cu viteza americană și cu tactica germană” să îmi amintești neapărat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: