Legea Fratelui Mare (ză big bradăr lo)

Respinsa de curtea constitutională în iulie 2014 a fost recent promulgată de președintele Ro.

Ar merita un studiu separat felul in care a trecut pe sub preșuri fără mase pe sub mese.

Întâi i-au pus o etichetă (Legea Big brother) că oile judecă doar cu  ready made labels. Apoi au lucrat cu titlul fără conținut în timp ce noi ne ocupam de refugiați. Sirienii au ajuns în România amândoi din greșală dar au umplut conștiința colectivă hrănită cu ecranul televizorului și/sau cu zidul Facebook. N-a mai fost loc de discutat legile aduse de noul ambasador US.

De ce imi răcesc gura cu o lege care nu lovește decât in interlopi, corupți și teroriști? Pentru că nu îi lovește. Ținte sunt cele mai frumoase exemplare ale rasei umane, poate singurii care pot să salveze omenirea (o să fiți surprinși) naivii. Cei neînrobiți de ban (ultimul candidat la titlul de anticrist) cei care cauta fericire, sănătate și suflet sunt ultima redută în lupta omenirii pentru sens.

În lumea de după Bb (Big brother scuze Bebiță) în lumea de după, stabilirea vinovăției (nevinovăția nu mai e o prezumție) se face cu probe care sunt digitale. Aceste dovezi sunt aduse de oameni care nu se văd, operează tehnologii nepublice și nimeni nu are posibilitatea (judecătorul nici atât) de a verifica autenticitatea înregistrărilor. Tehnica este americănească și secretă!

Ce mai vreți! UE a emis ieri alaltăieri o rezoluție care interzice transferul datelor personale ale cetățenilor UE catre SUA. De unde deduc că Hans Klemm (ambasadorul care s-a ocupat de corupția din Irak inainte de a veni in RO) le-a zis românilor de la SRI „Nu aveți bani să cumpărati toată tehnologia, lăsați toate înregistrările să curgă către specialiștii noștri că suntem parteneri strategici nu?”

Ceea ce mă deranjază este că înregistrarea digitală poate fi măsluită. Un tehnician dotat cu aceste scule poate emite un film in care tu lași un rucsăcel in stația de metrou. De ce ar face-o? Pentru că are un act terorist care s-a produs (de cine  vaa) și dacă nu gasește un vinovat își pierde slujba. Ok n-o să te ia exact pe tine, dar ghici care este cel mai bun candidat. Naivul.

Cine îl va opri pe acel tehnician să devină violator? Cum va putea să nu se îmbogățească din șantaj? Șeful (politruc) al ăstuia nu va folosi PUTEREA DE A PRODUCE ORICE DOVADĂ în lupta pentru ciolan? (ciolanul meu și/sau al tău)

Ok, criticul din capul meu zice că nu am argumente am decât semne de întrebare. E un bou. Îi e frică de realitate, nu poate să o suporte și vrea să imi recite litania cu care adormi oile: Lasă bă că nu e dracu chiar așa de negru!

Fraiere (sucker in americănește ca să nu se mai poticnească translatoru automat) sunt fapte toate utilizările Bb de la căderea turnurilor încoace.

Tehnologia Bb nu previne și, deși găsește făptuitorii, aceștia mor înainte de a vorbi. Toate atentatele de atunci încoace sunt cu făptași morți  și „probate” digital. Ești dobitoc? (mă adresez fricosului din mine…) Locuiești în o țară condusă de șpăgari, vrei tu neapărat (ne apărat hm…) să crezi că vor folosi corect PUTEREA DE A PRODUCE ORICE DOVADĂ?

Prin 1800 un sef al serviciilor secrete din Paris zice: „”Tu crezi că ne ocupăm de combaterea vreunor atentate? E mult mai simplu să ajutăm niște exaltați să plănuiască o revoluție și să îi prindem apoi cu mâța în sac. Fie îi omorâm fie îl omorâm doar pe ăla care noi l-am trimis să îi ajute. Regele ne suplimentează fondurile și scăpăm umanitatea de niște naivi care voiau să schimbe istoria.””(Umberto Eco – Cimitirul din Praga – citat din memorie)

2 răspunsuri la „Legea Fratelui Mare (ză big bradăr lo)”

  1. Superb, Gigi! Sa nu uiti ca cei care se aseamana, se aduna…de parca naivii ar trai pe alta planeta si in alt timp…inca nu i-am dat de capat teoriei mele (care va fi universala) „spiritualizarea materiei”…inca…nu am reusit sa dovedesc un limbaj…stii bine la ce ma refer!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: