Metatext

Textele de aici trec în alt ceva. De la Comerțul cu mintea ta încoace există o legatură intre articole.Sunt bucăți din interiorul unui cataclism social planetar care se întâmplă (sau mi se pare).

Aş putea zice că începui să scriu un roman, dar este făcut din realităţi şi plin de legaturi interne şi sau referinţe la informaţii de pe internet (este deci un hypertext?). Nu pot să pretind că totul e adevărat pentru că nu agreez deloc „proprietarii” realităţii; nici când (se) insinuează subtil. de aceea pot numi acest blog o metaficţiune.

Fotografiile din interiorul articolelor sunt  făcute de mine şi dacă le click-uiţi cresc. Sunt gratuite dacă vă sunt utile. Gif-urile, (fotografiile care mişcă) vor fi scoase de acolo … cândva.

Mă simt angrenat într-o dispută (rezbel) cu o parte a umanităţii şi de aceea îmi camuflez aranjamentul trupelor. Tot de aceea numele unor personaje nu sunt cele reale decât dacă respectivul este o persoană publică (este pomenit pe internet) Nu pot să spun nici cât din tot ce va fi scris aici e adevărat.070312 016

O să evit pe cât mă lasă orgoliile să trag concluzii (uşor să-mi propun dar greu să…) mă pot abţine să nu expun argumente reale şi opinii personale.

În perioada următoare o să repar articole mai vechi publlicând în paralel şi povestea asta a acestui sfârşit (şi concomitent început) de lume.

Ce legătură e între Nicu Pace şi cel mai mare matematician rus ? Cu toţii cunoaştem oameni care (ca hobbitul din film) nu au putut fi înrobiţi de vraja (inelului) banilor (putere confort).  Eu vi i-am prezentat pe ăştia deocamdată. Nu o să ratez nici o ocazie să îi aduc şi pe ceilalţi mari actori ai … cum să-i zic? Poate „singularitate” poate simplu „istorie-nescrisă-încă”. 

Oare chiar se schimbă ceva? Sau percepţiile mele de „isteţ” crescut în alte vremi sunt atât de inadecvate la realitate încât mă arunc în singurul refugiu contra disonanţei „văzând” sfârşitul istoriei? Ei binee, nu. Războiul dintre oameni şi propria lor societate a început. Fotografia unui general călare este la finalul acestui text.

Poate că aşa arată eroul salvator; cum va fi statuia lui ecvestră?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: