Comerţul cu mintea ta

E greu să zic despre mine însumi ca sunt fraer. E şi mai greu să zic asta când banii nu îmi dispar din portofel. Incerc totuşi să susţin aici că este cel puţin o prostie să cheltui timp pe o parte de internet.

Cultura viralului conţine otrăvi pentru psihic. A se consuma cu discernământ.

„Filme cu proşti”

(Sunt şi emisiuni TV) De la cei care işi stroşesc boaşele până la ăia care nu ştiu cum se numeşte planeta pământ e plin netu de proşti. Au şi public care îi urmăresc, îi distribuie, dau like-uri sau share. Remarc o ciudăţenie (uneori) aici, cel care publică nu este ăla din clip. Cel care publică nu e prostu!  Şi n-o mai lungesc, (dar exagerez puţin) pentru claritate:

Gogu îi dă o bere lu Ghiţă ca sa raspundă filmat dar greşit la întrebarea „Cum se numeşte planeta pe care suntem?” Gogu pune filmul pe Yutub şi un milion de Gâgă dau like şi share. Gogu ia 200$(de la gogle), Ghiţă berea, iar tu ăla care ai dat click şi 5 minute din viaţă cu te te-ai ales?

Cine e fraeru? Gâgă Ghiţă sau Gogu ? Nu săriţi cu raspunsuˇ ceva hrană pentru psihic, ceva îndulcitor pentru nişte neuroni, ceva ceva există acolo!  Deşi nu ştiu de ce, îmi place  „vax populi”. Oare, pentru că Eliade şi mă face să mă simt mic şi prost fug dincolo? Confortul psihic este momeala la care pun botu?

„Pericole”

De la cataclisme planetare, pericole politice până la cât de toxică este ceapa le ştiţi. Greu îmi e să îl condamn pe ăla care se îngrijorează şi îmi transmite avertismente. Rezultatul este devastator totuşi: Devin inadecvat lumii exterioare, devii duşman pe ceea ce îţi este exterior, şi asta induce stres. Când îi spun fiecărei celule din trup că se află în pericol aia se pregăteşte de luptă şi nu se mai divide. Nu se mai reînnoieşte şi aia e bătrâneţea: Un car de griji inutile.

„Mâncarea bio”P1010074

Iau un articol de ex. Nectarul reîntineririi, plasma tinereţii, sângele întregii vieţi conţine următoarele afirmaţii: „A fost demonstrat de-a lungul anilor că ## Majoritatea oamenilor care au încercat ## Au fost făcute teste care au arătat că” fara nici o trimitere la documentaţii, teste, fără nici o referinţă iar la final semnează Prof. dr. Sanjeev Sood Şef catedră la Universitatea Ayurvedică din Jalandhar, India Ce credeţi? L-am căutat, există şi este specialist în artrită. Pe site-ul domniei sale, la pagina studii,  sunt rezultate ale experimentului pe 25 (!cât mă!!) de pacienţi. Nu este vorba nicăieri despre (buruiana-pir Agropyron repens) nectarul de la începutul acestui paragraf.  Nu am găsit articole din această categorie care să reziste verificării. niciodată. Şi am verificat nană, că sunt fraer şi pun botu.

Acest articol urmează a fi completat mâine că azi mă duc sa caut pe net ciuperca nemuririi.

Ciuperca e o traducere după un articol de pe site-ul altering-perspectives.com (adică vedere alterată) Pe la noi n-o mănâncă nici melcii   Aceeaşi ciuperca este dovedita trei  zile mai tarziu ca fiind o maare excrocherie:

Mi-e jenă să vă povestesc cum filmele porno te strică la pat datorita neurplasticităţii.

Un răspuns la „Comerţul cu mintea ta”

  1. […] de aici trec în alt ceva. De la Comerțul cu mintea ta încoace există o legatură intre articole.Sunt bucăți din interiorul unui cataclism social […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: