How to start a revolution (pag 1)

Citită de mine pe net cartea scrisa de Gene Sharp „How to start a revolution” apoi am văzut filmul http://www.filmedocumentare.com/cum-sa-pornesti-o-revolutie/

Eu sunt sau mă cred ceva mai mult decât un consumator de net şi am cautat ceva mai adânc. Partea frumoasă o gasiţi pe net. Cea întunecată o gasiţi mai jos

Gene Sharp la 80 de ani are o amanta de 23 adusă din orient şi cartea sa a fost folosită de CIA ca să îl dea jos pe Miloşevici, ca să pornească revoluţia portocalie din Ucraina, în Egipt, Siria şi multe alte zone în care Americanii nu-şi recunosc încă implicarea.

Apoi am văzut aceaste fotografii pe Adbusters şi mi-am dat seama că:

1 Unu: Eu am fost martor la o revoluţie deci am cele mai bune informaţii despre.

şi

2 Doi: Toată nebunia mass media de după revoluţie pentru care Ceauşescu nu mă vaccinase mi-a spălat creierul în aşa hal încât am neglijat cel puţin unul din adevărurile esenţiale.

Îmi vine să mă împuşc, In loc de gândire logică măcar cât un prof de mate am „wishful thinking”. În loc să văd în jur ce este văd doar ce mă face să arăt bine în ochii mei!

Puteţi să ziceţi orice despre voi sau lumea în care credeţi că trăiţi. Nu mai cred nimic decât dacă reuşesc să dez-filtrez cea ce vi se pare. Ehe, până reuşesc asta exersez pe mine însumi.

Urmează încă două postări înafară de asta; cei care le citesc până la capăt (sigur) nu vor pricepe nimic  dar vor primi cadou rapoartele comisiilor parlamentare care au studiat revolutia câţiva ani după aia.

Curtesy Humelnicus

2 răspunsuri la „How to start a revolution (pag 1)”

  1. Tin minte cand ne-am contrazis pe cartea asta, atunci mi-am dat seama ca mai am de citit, si inca mult… Vazusem doar documentarul cu Gene Sharp „How to start a revolution”. Acum mi-e mai clar totul. Bun blog, apropo!

  2. Azi 2017 vedem la București puse în practică teoriile lui Sharp. Dacă vrei cartea lui iată:https://drive.google.com/file/d/0B9dNRMkP0EYqeHRDMl9ySVZ4MVU/view?usp=sharing

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: