Brus Li

Nu ştiu cum îl cheamă dar i se spune Brus Li. Cand se imbată provoacă scandal şi intodeauna este bătut -rău-.

E alcoolic şi dimineaţa ar face orice pentru „una mică”. Mie mi-a plăcut că este timid (îi este ruşine să ceară) şi dacă ne întâlnim dimineaţa (eu la cafea!) îi dau 2 lei pentru „aia mică”. Acum s-a mai cuminţit de când i-au rupt piciorul dar lunea când ajung în sat mă aştept să il văd iar cu o faţă OLYMPUS DIGITAL CAMERAde-aia de parcă a trecut plugul peste ea.

În una din zile mă întâlnesc cu el în faţa magazinului şi zic „Oau, ce geacă ai! dacă o vinzi să mă cauţi !” S-a fâstâcit.  În satul ăla în care toţi s-au născut deştepţi, vin la şcoală să îmi dea mie lecţii despre cum să predau, in tot satul ăla singurul care pune ochii în pământ când mă vede este Brus Li. Normal că i-am dat o bere la 2 lei.

Nu ştiu cât a dat pe ea dar întorcându-mă acasă am găsit geaca pe drum agăţată într-un gard. Voise să mi-o dea dar îi fusese ruşine; neştiind cum să procedeze a aruncat-o pe gardul bisericii în drumul meu.

Aşadar vrea cineva o geaca soft-shell windproof, fermoare prin care nu trece apa fante de aerisire etc? (e 200 de euro nouă!) Nu vreau să iau bani pe ea, (mi-e ruşine) o dau pe o bere care sa nu coste mai mult de 2 lei.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 răspunsuri la „Brus Li”

  1. Salut domn’ profesor, sunt Radu Ionut din clasa VIII-a din scoala Gemeni 🙂 , vreau sa va spun ca ati gresit poza/personajul in legatura cu „Brus Li” .
    PS: El e mutu 🙂

  2. Stiu. Mutu mi-a dat voie sa-i folosesc poza, pe Brusli nu l-am intrebat si era deja julit rau de la un scandal…Pot deasemenea sa sterg articolul daca este cineva ofensat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: