de ce iubesc România

Acum înţeleg de ce iubesc România:

Este locuită şi condusă de gunoaie;

Din ce în ce mai rar, intâlnesc oameni reali şi atunci toată afecţiunea-mi  zăgăzuită se revarsă brusc şi mult recuperând aşa mii de neplăcute cotidiene putori.

Este plină de deşeuri  şi mizerii –  singura mostenire pe care o lasă concetăţenii mei posterităţii;  Cand peste o gramadă de plastice si cârpe un corcoduş îşi scutură petalele îmi dau lacrimile de fericire.

Nu frumuseţea naturii ma zguduie din temelii ci contrastul între natură şi gunoaiele oamenilor.   Nu caut compania prietenilor pentru că mi-e bine, eu mă retrag printre cei care mă acceptă ca să întorc spatele majorităţii.

Iubesc oamenii aştia pentru că mă feresc de ceilalţi.

Ţopăi fericit prin păduri pentru că am scăpat de gunoiul numit oraş. Dragostea şi abjecţia se potenţează reciproc.

Şi acum, că pricep de ce iubesc România mai am de facut o singură mică ajustare înainte de a o lăsa copiilor mei:

Vreau s-o întorc pe dos.

4 răspunsuri la „de ce iubesc România”

  1. Daca asa simti, inseamna ca asa te respecti! Nu esti singur! Gandeste mai departe! Unde si cum traiesti, nu are importanta…traieste doar!

    1. chind aeud che 25.000 de $ coasta o mizerie de teren…ma „inbucur” la fel ca si tine ca traiesc pe acest teritoriu…nu ii dau numele ca sa nu luam vreo amenda!

  2. Avatarul lui LEVANTIN VELICUSAS
    LEVANTIN VELICUSAS

    …DACA O INTORCI PE DOS…ESTE IN FELU` URMATOR…GUNOAIELE OR SA SE SCUTURE PESTE CRENGILE DE CIRES SI FLORILE DE CORCODUS…CREZI CA ESTE MAI MISHTEAUX ASA???…DACA O IUBESC O IUBESC ASA CUM ESTE PENTRU CA FACE PARTE DIN KARMA MEA SI DIN EXPERIENTZA MEA…SI PENTRU CA FRUMUSETEA ACESTEI LUMI NU CONSTA IN FRUMUSETEA PE CARE O ARATA AIA LA TEMBELIZOR….ESTE VORBA DESPRE ALTCEVA…CE???…EEEEE…MAI CAUTA, CA POATE AFLI!!!!!!

    1. Păi aşa e cum zâci matale. D-eaia bem la Hinova şi ne facem concediile pe Gugu. Doamne fereşte să-mi crească primaru preţu la gunoi. Hi Hi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: