Schimbari de strategie

Urmeaza cateva mici povesti si vise. Astea m-au adus aici,

(Dupa cateva zile) Urmeaza pe dracu! Este o şmecherie cu care pun subconstientul la lucru. Acest post va fi despre metodele mele de a lucra cu ScX (subconstientul-prescurtare).Hypnotizing New Animated GIFs from RRRRRRRRROLL gifs animation

Se face bagând muulta informaţie (citit notite etc) din domeniul care te interesează fara să judeci prea mult.    Apoi încerci sa scoti o decizie-concluzie sau doar incerci sa pricepi ceva;  dacă esti nemultumit, bagă-ti cracii si apucă-te de altceva. Sau incepe studiul problemei din alta directie.                        (O sa pun candva in text si povestile alea  ~:))

Peste max 2 zile  raspunsul iti rasare in minte (la toaleta de obicei…hi hi)

La munca imi propun chestii suplimentare (acum invat sa merg in echilibru pe calea ferata!) care dizolva stresul obligatiilor si lasa timp ScX-ului sa rumege problemele.

Ah! buna asta: Subconstientul este (rumegator) ca o vaca! Si mai e ceva:

Anumite sentimente sunt butoane speciale pentru el. De exemplu frica il paralizeaza, dar iubirea, o anumita fervoare si lipsa (tacerea) rationalului, astea stimuleaza cumva (ramane de studiat cum) ScX. Somnul ratiunii naste monstrii dar acestia ma ajuta sa levitez, sper sa le fiu indigest, prin carti treaba asta (trezirea kundalini, eliberarea puterii ScX, etc) este declarata esstrem de periculoasa.

„Personificarea” proceselor mentale

Foarte util este lucrul cu ScX-ul cand il personifici (sau il tratezi ca si cum ar fi dinafara ta) asa cum il face religia (Dumnezeuu)

#  Carl G. Yung care a plecat de la premiza ca este conectat la „subconstientul colectiv”  El este acel maestru care a practicat stiinţa care o studia. Tot ce este dincolo de raţiunea umană este descoperit de Freud dar cel care a săpat adânc fiecare palmă de loc iraţional este C.G. Yung. (Cartea Roşie nu putea fi scrisă fară persomificări)

#  Anul trecut dupa vre-o 10 zile singur la 2000 m altitudine mi-am format obiceiul de a vorbi cu proiectia din mintea mea a unor prieteni. Adica da, recunosc, vorbeam singur si altfel nu vad cum sa ramai cu picioarele(creierul de fapt) pe pamant (necredincios fiind)

#  Niste baieti pe care ii frecventam candva că se credeau maestri Tantra, tratau pasiunea sexuala ca pe un mesaj, un afect .. ceva venit din afara propriei persoane.

#  Cei care au fost, din nefericire! acolo stiu ca se poate vorbi cu cineva foarte apropiat dar mort de curand; singura diferenta este ca nu il percepi cu simturile ordinare (cele 5)

Ho! WOw! Tre sa simplific rezum cumva; este vorba de ceea ce pot experimenta eu adica niste simturi si mintea care le tine de dârlogi.

2 răspunsuri la „Schimbari de strategie”

  1. […] definit in aşa fel incât nu poti sa il faci constient; Hmm, stiind ca     *    atunci    &  […]

  2. […] navigation ← Precedentul Următorul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: